pc den instagrama foto yükleme, insagrama foto yükleme programsız, bilgisayardan Instagrama foto yükleme, pc den intagrama foto nasıl yüklenir
Bir çok kişinin gözde sosyal mecrası olan Instagram kullanıcıları Bilgisayardan fotoğraf yükleyemedikleri için harici olarak bazı 3. taraf yazılımlara ve programlar ile kısıtlı açıklarını kapatmayı deniyor.
Bu gibi programlarda özellikle kötü amaçlı kişilerin ve hackerlerın hesapları rahatça hacklemeleri için kolay ve basit yöntem olarak ilgilerini çekiyor.
Ortaya bir yazılım veya program atıyorlar benim bu yazımda anlatacağım şekle benzer işlevde olan ve bu program ile hesaba giriş yapılması isteniyor ve tüm bilgiler bu sayede yazılımcıya gidiyor.

Ben ne kadarda bu gibi boş mecralara ilgim olmasa da siz codemarefi ziyaretçilerine bir kaç bilgi ve farklı taktik ile bu instagram'a fotoğraf yükleme işini programsız ve bilgisayardan nasıl yapılır anlatacağım.

Öncelikle yapmanız gereken 3 adım var ve bu adımları izleyin. İlk olarak tarayıcıdan Instagram'ı açın. Bunu chrome tarayıcısına göre anlatığımı belirtmek isterim. Bazı tarayıcılarda farklılıklar gösterebiliyor ama işlem aynı
  • İnstagram sayfasında iken herhangi bir yere mause ile sağ tıklayarak İncele diyin. Veya F12 ye basabilirsiniz. Bu sayede kaynak kod kısmı açılacak sitede
  • Kaynak kısmı açıldıktan sonra yapmanız gereken Ctrl+Shift+M tuş kombinasyonunu tıklayarak web geliştirici modunu aktif etmek.
  • Bu işlemde aktif oldu ama pek bişey değişmedi diyorsunuzdur sanırım. Şuan mobil moduna geçirmek için yapmanız gereken şey sayfayı yenilemek F5 yada Crtl+R yaptığınızda Mobil sisteme geçtiğini göreceksiniz.
Yapmanız gereken işlem bu kadarda bu sayede bilgisayardan instagram'a kolayca 3.taraf yazılımlar olmadan fotoğraf yükleyebilirsiniz.
Yapamayanlar olursa diye küçük bir video ekleyeceğim.

Not: Bu anlatımdaki işlemleri hesabınızda oturum açtıktan sonra uygularsanız uygulama indir ibaresi ile karşılaşmazsınız.
CodeMareFi

Admin MareFi

CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi

CodeMareFi Bir çok konuda fikir sahibi olduğu kategorilere yönelip kullanıcıya en iyi ve en özgün bilgiyi sunmayı amaç edinmiştir. CMF Teknoloji, İnternet, Program, Blogger Konuları , Blogger Temaları, Blogger Eklentileri, Discord Konuları, Discord Bot konuları, Discord Bot Komut Paylaşımları ve bir çok konuda Genel Güncel Paylaşım Sitesidir...

Yorum Yap:

1 Yorum Yapılmış:

Yorum Yaparken:
* Yorumlarınızda Din , Dil , Irk , Cinsiyet , Küfür(Hakaret) ve Siyaset içerikli yorumlar onaylanmadığını hatırlatmak isterim.
* Yorumlarınızı anlaşılır bir dilde yazınız ve mümkünse detaylı bir şekilde açıklama yapınız.
* Yorum yaparken tavsiyemiz olarak yorum profilinizi google @gmail profilinizi seçerek yorum yapınız, ayrıca (anonim) veya Ad/Url gibi seçeneklerle de yorum yapabilirsiniz.
Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Chat veya İletişim sayfalarını kullanın

Kullanmak istediğiniz emojileri kopyalayıp yorumda kullanabilirsiniz. CTRL + C

☝☺✊✋✌❤👀👄👎👍👌💓💔💕💖💗💘💝💞💟💢💣💤💥😀😁😂😃😄😅😆😇😈😉😊😋😌😍😎😏😐😑😒😓😔😕😖😗😘😙😚😛😜😝😞😟😠😡😢😣😤😥😦😧😨😩😪😫😬😭😮😯😰😱😲😳😴😵😶😷👐👤👥👦👦👧👨👩👳👴👵👿👾👽👻👅