fakemail siteleri, en iyi sahte mail siteleri, sahte mail taktikleri, feyk mail siteleri, en iyi geçici sahte mail onay siteleri, sahte mail adresleri
Merhaba CodeMareFi ziyaretçileri ve takipçileri. Bildiğiniz üzere bir çok ünlü sosyal mecralar, platformlar artık mail spamcılara ve phishing yapan bazı kişilere mail hesapları satmaları ile ünlendiler bu konuları bilmiyorsanız da artık öğrendiniz. 

Bu konu ve üzerine gelen gereksiz ve insanları tedirgin edici mailler boştan yere dolup taşan gelen kutuları, gereksiz efor sarf etmemize neden olmakta. 
Bu gibi durumlara maruz kalmamak adına sizlere bahsetmek istediğimiz (feyk mail) fakemailler, sahte ve geçici mail hizmeti veren en iyi bir kaç mail sitesini ve bazı az bilinen alternatifleri sizler için sıraladık.
Gelelim bizim az bilinen taktiklere. Öncelikle belirtmek isterim ki bu bahsedeceğim yöntem şuan için gmail hesaplarında geçerlidir sık kullanıldığı için.

Örneğin bir @gmail hesabınız var diyelim deneme.ahmet.mehmet007@gmail.com şuan bu hesapla bir platform veya bir uygulamaya kayıt olmak istiyorsunuz. Ama bu platforma veya sisteme güvenmiyorsunuz. Şuan bu alt bir mail olarak kullanıyorsunuz diyelim, bu durumda şu anki mail adresinize artı olarak bir ek gireceğiz yani şöyle olacak.

deneme.ahmet.mehmet007+facebook@gmail.com burada girdiğimiz +facebook eki herhangi bir şeyde olabilir. Burada girdiğimiz ek google sistemleri tarafından kayda değer bulunmaz ve gelen mailler gene deneme.ahmet.mehmet007@gmail.com Bu mail adresinize gelecektir.

Burada koyduğumuz eklerin sebepleri ise;
Hangi platform sizi satmış spamcılara veya hacklenmiş ise hangi platformdan mail adresiniz alınmış bunu bilirsiniz. Özetlemem gerekirse ekte girdiğiniz misal facebook ve size gelen mailler bu eki içeriyorsa bilin ki o platformdan açığa çıkmıştır mail adresleriniz çünkü gelen kutusunda hangi eki aldığı yazar.

Bir diğer durum ise bu ek vererek elinizde (sınırsız) bir çok alt mail adresi oluşturuyor olmanızdır.
CodeMareFi

Admin MareFi

CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi

CodeMareFi Bir çok konuda fikir sahibi olduğu kategorilere yönelip kullanıcıya en iyi ve en özgün bilgiyi sunmayı amaç edinmiştir. CMF Teknoloji, İnternet, Program, Blogger Konuları , Blogger Temaları, Blogger Eklentileri, Discord Konuları, Discord Bot konuları, Discord Bot Komut Paylaşımları ve bir çok konuda Genel Güncel Paylaşım Sitesidir...

Yorum Yap:

0 Hiç Yorum Yapılmamış İlk Yorumu Sen Yapmak İstermisin:

Yorum Yaparken:
* Yorumlarınızda Din , Dil , Irk , Cinsiyet , Küfür(Hakaret) ve Siyaset içerikli yorumlar onaylanmadığını hatırlatmak isterim.
* Yorumlarınızı anlaşılır bir dilde yazınız ve mümkünse detaylı bir şekilde açıklama yapınız.
* Yorum yaparken tavsiyemiz olarak yorum profilinizi google @gmail profilinizi seçerek yorum yapınız, ayrıca (anonim) veya Ad/Url gibi seçeneklerle de yorum yapabilirsiniz.
Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Chat veya İletişim sayfalarını kullanın

Kullanmak istediğiniz emojileri kopyalayıp yorumda kullanabilirsiniz. CTRL + C

☝☺✊✋✌❤👀👄👎👍👌💓💔💕💖💗💘💝💞💟💢💣💤💥😀😁😂😃😄😅😆😇😈😉😊😋😌😍😎😏😐😑😒😓😔😕😖😗😘😙😚😛😜😝😞😟😠😡😢😣😤😥😦😧😨😩😪😫😬😭😮😯😰😱😲😳😴😵😶😷👐👤👥👦👦👧👨👩👳👴👵👿👾👽👻👅