discord.bot,ayarlanabilir,everyone,here,engelleme,kodları, discord ayarlamalı @everyone @here engelleme kodları, discord bot everyone here engel kod
Discord bot kod paylaşımlarında bu yazımda discord botunuz için güzel ve kullanışlı bir kod ile beraberiz. Bu kodları ile sunucunuzda sizden izinsiz @everyone ve @here atan kişileri otomatik olarak engelleyecek ve yazılan mesajı da silecektir. Kodlar 2 parçadan oluşup komutlar ve botun main dosyasına eklenecektir.

Bir diğer yapmanız gereken jsonlar/hereEngelle.json adında bir json dosyası oluşturup içerisine {} bu 2 süslü parantezi ekleyip dosyayı kaydedin. Ve son olarak  bir let ile bu kodların işlevlerini ve bu sistemleri botun main dosyasına tanıtmak olacak. Bunun içinde main(botun ana dosyası) içine girerek bu let kodlarını projenize dahil edin "let hereEngel = JSON.parse(fs.readFileSync("././jsonlar/hereEngelle.json", "utf8"));" Bu kodları da ekledikten sonra eğer algılama olmadı ise şu yolu izleyin; Console açın ve `refresh` yazıp enter'a basın bu sayede botun reboot(yeniden başlatılma) çekmesin sağlarsınız ve henüz algılamadığı verileri dosyalara yazdırmasını sağlarsınız.

Discord Botunuzda olmazsa olmaz kodlardan birisi bu ve bir versiyon diğer engel kodlarına göre gelişmiş versiyondur, ilerde bu kodun direk banlayan versiyonları da eklenecektir. Yani bir kişi @everyone veya @here çektiğinde sunucudan otomatik olarak banlanacaktır.
Tabi bu sistem sunucu yetkilileri için geçerli değildir rol id ile dahil tutulacak rolleri belirten bir if ibaresi mevcuttur kod içerisinde.

Kurulum için adımları izleyin:

  • Kod projenizde komutlar klasörüne atılacaktır. Komut eklemeyi bilmiyorsan buradaki yazımızı okuyarak öğrenebilirsin.
  • Komut içerisindeki gerekli yerleri kendinize göre düzenleyin.
  • Modül olarak "discord.js" , "fs" eklemeniz gerekir..
//---Bu Kod komutlar klasörüne atılacaktır. 
//###CodeMareFi tarafından hazırlanmıştır - - - Ekleyen //###MareFi

Aşağıda bulunan botunlar ile kodları görebilirsiniz.
Komut Kodları Main Kodlar
Yapamadığınız veya takıldığınız yerleri yorum ile bizlere bildirin yardımcı oluruz.
CodeMareFi

Admin MareFi

CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi

CodeMareFi Bir çok konuda fikir sahibi olduğu kategorilere yönelip kullanıcıya en iyi ve en özgün bilgiyi sunmayı amaç edinmiştir. CMF Teknoloji, İnternet, Program, Blogger Konuları , Blogger Temaları, Blogger Eklentileri, Discord Konuları, Discord Bot konuları, Discord Bot Komut Paylaşımları ve bir çok konuda Genel Güncel Paylaşım Sitesidir...

Yorum Yap:

0 Hiç Yorum Yapılmamış İlk Yorumu Sen Yapmak İstermisin:

Yorum Yaparken:
* Yorumlarınızda Din , Dil , Irk , Cinsiyet , Küfür(Hakaret) ve Siyaset içerikli yorumlar onaylanmadığını hatırlatmak isterim.
* Yorumlarınızı anlaşılır bir dilde yazınız ve mümkünse detaylı bir şekilde açıklama yapınız.
* Yorum yaparken tavsiyemiz olarak yorum profilinizi google @gmail profilinizi seçerek yorum yapınız, ayrıca (anonim) veya Ad/Url gibi seçeneklerle de yorum yapabilirsiniz.
Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Chat veya İletişim sayfalarını kullanın

Kullanmak istediğiniz emojileri kopyalayıp yorumda kullanabilirsiniz. CTRL + C

☝☺✊✋✌❤👀👄👎👍👌💓💔💕💖💗💘💝💞💟💢💣💤💥😀😁😂😃😄😅😆😇😈😉😊😋😌😍😎😏😐😑😒😓😔😕😖😗😘😙😚😛😜😝😞😟😠😡😢😣😤😥😦😧😨😩😪😫😬😭😮😯😰😱😲😳😴😵😶😷👐👤👥👦👦👧👨👩👳👴👵👿👾👽👻👅