discord bot uptime robot kullanımı, discord bot 7/24 yapma, discord botu online yapma, dscord botu aktif yapma, codemarefi
Önemli Not: Bu sayfadaki anlatım artık çalışmamaktadır. Glitch tarafından engellenmiştir ve diğer benzer sistemleri de engellemektedir. Şuan için bekliyorum yakında bir anlatım gelebilir CodeMareFi'yi takipte kalın.
Yeni Uptime Ping Sistemi İçin Tıkla
discord bot uptime robot kullanımı, discord bot 7/24 yapma, discord botu online yapma, dscord botu aktif yapma, codemarefi
Discord Bot İçin Uptime Robot Kullanımı
Bu yazımda Discord botunuz için gerekli olan bir işlemden bahsedeceğim. Bu işlem kısaca başka bir sistem aracılığı ile bot sayfanıza tıklama giriş yapmaya yarayacak.

Peki bu nedir? neden böyle bir araç kullanayım diyenler olursa kısaca şöyle bahsedeyim glitch bot projeniz belirli bir süre boyunca aktif kalır yani online olur botunuz Glitch'in veri trafiğini kuruması için yaptığı bir işlem eğer kendinize ait bir sunucuda botunuzu hostlamıyorsanız bu işlemi yapmak zorundasınız projenize giriş yaptığınızda discord'a botunuz aktif olur bu nedenle botu sürekli aktif (online) tutmak için bir kod ve bu bahsettiğim site ile kalıcı olarak botunuzu aktif hale getirecek.
  • ilk olarak yapmanız gereken aşağıda verdiğim siteye giderek kaydolmak 
Uptime Robot
  • Kaydolup giriş yaptık'dan sonra `Add New Monitor` diyerek yeni bir monitor oluşturun ve içerisine bilgileri şu şekilde yazın.
Monitor Type* "HTTP(s)" yapın.
Friendly Name* Botunuzun ismi veya projenizin tanıyacağınız bir şey yazın.
URL (or IP)* Buraya da botunuzun bulundugu projenize girerek üst kısımda bulunan "Show" tuşuna tıklayın açılan web sayfasından url adresi alıp buradaki alana yapıştırın.
  • Sonrasında "Create New Monitor" diyerek çıkan ekranı onaylayın.
  • Ve işlem bura ile bu kadar aşağıda vereceğim linkden discord botunuzu 7/24 Aktif (online) yapma kodunu da eklediğinizde tamam olacak.
CodeMareFi

Admin MareFi

CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi

CodeMareFi Bir çok konuda fikir sahibi olduğu kategorilere yönelip kullanıcıya en iyi ve en özgün bilgiyi sunmayı amaç edinmiştir. CMF Teknoloji, İnternet, Program, Blogger Konuları , Blogger Temaları, Blogger Eklentileri, Discord Konuları, Discord Bot konuları, Discord Bot Komut Paylaşımları ve bir çok konuda Genel Güncel Paylaşım Sitesidir...

Yorum Yap:

6 Yorum Yapılmış:

  1. Yanıtlar
    1. Şuan bu sistem glitch tarafından engellendi ve diğer ping monitor servisi veren diğer sistemleride engelliyor yeni bir ping sistemi yazıyorum proje pinglemek için yakında paylaşılacaktır.

      Sil
    2. öyle ise neden siteden kaldırmıyorsunuz

      Sil
    3. site gerekiyorsa bende çalışan bir site mevcut

      Sil
    4. Teşekkürler dostum bir özel ping sistemi yazdım lakin gerek kalmadı harici bir sisteme glitch yeni düzenlemesi ile açıklamasında her projeye çalışma süresini bin saat bir süre tanıyacakmış ve bu sure her ay sıfırlanacakmış duruma göre bakıcam uygulamaları bir devreye girsin ona göre farklı işlemler yapılacak.

      Sil
  2. Çok İşime Yaradı Teşekkür Ederim Botum Artık 7/24 :)

    YanıtlaSil

Yorum Yaparken:
* Yorumlarınızda Din , Dil , Irk , Cinsiyet , Küfür(Hakaret) ve Siyaset içerikli yorumlar onaylanmadığını hatırlatmak isterim.
* Yorumlarınızı anlaşılır bir dilde yazınız ve mümkünse detaylı bir şekilde açıklama yapınız.
* Yorum yaparken tavsiyemiz olarak yorum profilinizi google @gmail profilinizi seçerek yorum yapınız, ayrıca (anonim) veya Ad/Url gibi seçeneklerle de yorum yapabilirsiniz.
Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Chat veya İletişim sayfalarını kullanın

Kullanmak istediğiniz emojileri kopyalayıp yorumda kullanabilirsiniz. CTRL + C

☝☺✊✋✌❤👀👄👎👍👌💓💔💕💖💗💘💝💞💟💢💣💤💥😀😁😂😃😄😅😆😇😈😉😊😋😌😍😎😏😐😑😒😓😔😕😖😗😘😙😚😛😜😝😞😟😠😡😢😣😤😥😦😧😨😩😪😫😬😭😮😯😰😱😲😳😴😵😶😷👐👤👥👦👦👧👨👩👳👴👵👿👾👽👻👅