yeni discord, Guilded, yeni çıkan discord, yeni discord türü, discord türü benzer programlar, discord benzerleri
Sizlerle birlikte yeni çıkan ve Discord uygulamasına benzerliği ile ilgi toplayan bir uygulama tanıtacağım. Uygulamamızın ismi "Guilded". Hoş ve güzel tasarımı ile gerçekten mükemmel ötesi bir uygulama diyebilirim. Uygulama içi özellikleride harika, bunların bir tanesi "Forum" kanalı açabilmeniz. Evet doğru duydunuz. Güzel özelliklerinden birtanesi ise sunucu kurduğunuz zaman sizlere otomatik olarak 2 adet sunucu botu geliyor. Bu botlarla giriş sistemleri yapabilirsiniz. Mesela birisi sunucuya girdiğinde seçilen kanala blah blah mesajı atsın gibi gibi. Yakın bir zaman içerisinde "Discord.js" gibi "Guilded.js" gelir diye umuyoruz. 

Yukarıdaki ekran görüntüsünde çeşitli kanal bulunuyor. Mesela "Medya" kanalı açıp içerisine fotoğraf atabilirsiniz.  Evet gördüğünüz gibi medya kanalı. En sevdiğim özelliklerinden bir taneside bu. Gerçekten çok kullanışlı. 
Tarih tutmak için kanal oluşturabiliyorsunuz. Aşşağıdaki ekran görüntüsünden daha detaylı şekilde görebilirsiniz. 
Yukarıdada demiş olduğum "Forum" tarzı bir kanal. Süper değilmi? 
Şimdilik bu kadar diyelim. Şuan için türkçe dil desteği bulunmadığı için detaylı anlatım yapamadım, fakat yakın bir zaman içerisinde türkçe dil desteğinin geleceğine inanıyorum. Beklemede kalınız... 
Guilded Web Site
CodeMareFi

Admin MareFi

CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi

CodeMareFi Bir çok konuda fikir sahibi olduğu kategorilere yönelip kullanıcıya en iyi ve en özgün bilgiyi sunmayı amaç edinmiştir. CMF Teknoloji, İnternet, Program, Blogger Konuları , Blogger Temaları, Blogger Eklentileri, Discord Konuları, Discord Bot konuları, Discord Bot Komut Paylaşımları ve bir çok konuda Genel Güncel Paylaşım Sitesidir...

Yorum Yap:

2 Yorum Yapılmış:

  1. şu kadirfi midir payidar mıdır ne yarramsa sildiğin iyi oldu BRO o orusbu evladını dedim sana kaypak göt gibi bir orusbu çocuğu olduğunu ama dinlemedin bizi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boş ver o veledi sen CMF'de işte bazıları ANISI ile anılır. Bazıları da ANASI ile anılırlar. Nasıl hatırlanmak istediğini kişi karar verir diyecek bir şey yok.

      Arkadaşlarının arkasından küfür edip, dalga geçen bir ibne sonra hiç bir şey olmamış gibi tekrar o küfür ettiği kişilerle konuşuyor. Mert diye bir velet var gitmiş veledin fotoğraflarını alıp şuna bak diye dalga geçiyor sonra da aynı kişi ile proje oluşturuyor.

      İşte discord orusbuları bunlar karaktersiz döl israfları...

      Sil

Yorum Yaparken:
* Yorumlarınızda Din , Dil , Irk , Cinsiyet , Küfür(Hakaret) ve Siyaset içerikli yorumlar onaylanmadığını hatırlatmak isterim.
* Yorumlarınızı anlaşılır bir dilde yazınız ve mümkünse detaylı bir şekilde açıklama yapınız.
* Yorum yaparken tavsiyemiz olarak yorum profilinizi google @gmail profilinizi seçerek yorum yapınız, ayrıca (anonim) veya Ad/Url gibi seçeneklerle de yorum yapabilirsiniz.
Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Chat veya İletişim sayfalarını kullanın

Kullanmak istediğiniz emojileri kopyalayıp yorumda kullanabilirsiniz. CTRL + C

☝☺✊✋✌❤👀👄👎👍👌💓💔💕💖💗💘💝💞💟💢💣💤💥😀😁😂😃😄😅😆😇😈😉😊😋😌😍😎😏😐😑😒😓😔😕😖😗😘😙😚😛😜😝😞😟😠😡😢😣😤😥😦😧😨😩😪😫😬😭😮😯😰😱😲😳😴😵😶😷👐👤👥👦👦👧👨👩👳👴👵👿👾👽👻👅