discord hazır bot, discord hazır bot paylaşımı, discord full komutlı hazır bot, discord hazır botlar, discord gelişmiş hazır bot, codemarefi
discord hazır bot, discord hazır bot paylaşımı, discord full komutlı hazır bot, discord hazır botlar, discord gelişmiş hazır bot, codemarefi
Gelişmiş Altyapılı Discord Hazır Bot

Discord bot günlüklerinde bu yazımda kod değil discord gelişmiş altyapıya sahip hazır bot paylaşıyorum. Bir arkadaşın hazırladığı bu botu alt yapısını paylaşmamı istedi.

Proje içerisinde içeriklerini açıklamak gerekirse bir çok küçük komutlar bulunmak da, ve ayrıca proje içerisinde gene "ayarlar" klasörleri gerekli "events" klasör ve dosyaları veri loglarının tutulduğu ".json" klasör ve dosyaları "util" klasör ve gerekli dosyaları içerisinde bulunmak da.

Proje içerisindeki ana klasör ve dosyalar bunlar, ayrıca botun ana dosyasında yani burda bot.js dosyası main dosya olarak tanımlanmış. Bot.js içerisinde de ayrıca console logları, message kodları, sunucu istatistik kodları, sunucu kur kodları, link reklam engelleme kodları, küfür engelleme kodları, everyone mesaj engelleme kodları,  discord sunucu giriş çıkış kodları gibi bir çok kod botun ana dosyasına eklenmiş ve gerekli tanımları yapılmış kısacası hazır bir botdur.

Aşağıda vereceğim bağlantıya tıklayarak botu "Remix" olarak kendi projenize aktarım yapabilirsiniz. Şunu belirtmek isterim ki bizim paylaşımlarımız da bu tür alt yapıya sahip bir bot içerisine CodeMareFi sitemizden aldığınız çoğu kodlar bu altyapıyla uyumsuz olacaktır ve kod bilginiz yoksa paylaştığımız kodları bota tanımlamak da sorun yaşayacaksınız bunu belirtmek istedim ve botun "package.json" dosyası çok yetersiz bizim verdiğimiz "package.json" dosyası ile değiştirmenizi tavsiye ederim. İlerde bu gibi hazır botları da paylaşacağız bizim hazırladığımız altyapıya sahip botları tabi takipte kalın.
CodeMareFi

Admin MareFi

CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi CodeMareFi

CodeMareFi Bir çok konuda fikir sahibi olduğu kategorilere yönelip kullanıcıya en iyi ve en özgün bilgiyi sunmayı amaç edinmiştir. CMF Teknoloji, İnternet, Program, Blogger Konuları , Blogger Temaları, Blogger Eklentileri, Discord Konuları, Discord Bot konuları, Discord Bot Komut Paylaşımları ve bir çok konuda Genel Güncel Paylaşım Sitesidir...

Yorum Yap:

7 Yorum Yapılmış:

  1. https://glitch.com/edit/#!/noble-pepperberry linkine tıkladığımda

    No project found at noble-pepperberry, perhaps a typo?

    hatası çıkıyor linki yenileyin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hazır altyapılar ve güncel kodlar için Discord sunucumuza bekleriz. https://discord.gg/a3pFEWX

      Sil
  2. inş açılcak gircez

    YanıtlaSil
  3. Bir aksaklık buldun.
    Neyin yanlış gittiğinden tam olarak emin değiliz! Yardıma ihtiyacınız olursa Yardım Merkezimize göz atın. linkte sorun var hocam

    YanıtlaSil

Yorum Yaparken:
* Yorumlarınızda Din , Dil , Irk , Cinsiyet , Küfür(Hakaret) ve Siyaset içerikli yorumlar onaylanmadığını hatırlatmak isterim.
* Yorumlarınızı anlaşılır bir dilde yazınız ve mümkünse detaylı bir şekilde açıklama yapınız.
* Yorum yaparken tavsiyemiz olarak yorum profilinizi google @gmail profilinizi seçerek yorum yapınız, ayrıca (anonim) veya Ad/Url gibi seçeneklerle de yorum yapabilirsiniz.
Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Chat veya İletişim sayfalarını kullanın

Kullanmak istediğiniz emojileri kopyalayıp yorumda kullanabilirsiniz. CTRL + C

☝☺✊✋✌❤👀👄👎👍👌💓💔💕💖💗💘💝💞💟💢💣💤💥😀😁😂😃😄😅😆😇😈😉😊😋😌😍😎😏😐😑😒😓😔😕😖😗😘😙😚😛😜😝😞😟😠😡😢😣😤😥😦😧😨😩😪😫😬😭😮😯😰😱😲😳😴😵😶😷👐👤👥👦👦👧👨👩👳👴👵👿👾👽👻👅